Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 Cuper ute

Match

Sollentuna FIF

1 - 10
Hallsta IP 4
5 augusti 2011
17:40

Lohärads IF

Referat

Referat: Sollentuna FIF - Lohärads IF

AIK Sommarcup 5-7/8, Hallstavik
1:a gruppspels matchen.

Lite pirr inför dagens match, hur bra skulle motståndet vara? Grabbarna var dock väldigt avslappnade och verkade inte särskilt nervösa. Vi hade väl inte någon större matchplan mer än att vi skulle sätta jättehög press och lite nya tankar på hörnorna.
Vi tog tidigt kommandot men avsluten var som vanligt sisådär men vi går ändå till halvtidsvila med 3-0. Zacke som varit målvakt i första flyttas nu ut, Alex kommer in och Hampus med sin skadade tå vilas. Zacke börjar inget vidare första 5 minuter men sen j@vl?r får han igång passningspelet med Mackan och då är det GONATT för Sollentuna och att sen Anton är sådär småfyndig som han kan vara genom att kasta ett blixtsnabbt inkast i djupet gör att vi är i hamn! Anton skottlobb i första var också en delikatess, kul att Simon Bove får göra både mål och assist, jag är jätteglad att se att han verkar ha ett riktigt stort fotbollsintresse och härlig vilja. Extra + också till Mackan Temrin som är en av få i laget som kan avsluta lugnt efter marken vid friläge.
Ralle gjorde motståndarna helt snurriga med sina sul och cruyffinter, kanske var dom som snurrade till det för mig också för jag hade ingen koll på resultatet men vi vann visst med 10-1. Fast nu glömmer vi det för: The only thing that counts is the next 2x25 minutes mot Ifk Lidingö + att vi imorgon ska ha lite kul vid sidan om också med lite bad på det där nya i Hallsta. Ska visst vara varmt så Coach har packat badbyxor!